Google Ads

5 vellykkede Google-annonsering ideer

Det er utfordrende å komme med Google-annonseringsideer. Imidlertid er det vel verdt det å ha en solid strategi.

Med rundt 3,5 milliarder søk per dag gir Google deg en utrolig mulighet til å komme foran den rette målgruppen. Selvfølgelig må du først vite hva du gjør.

Hvis du har lett etter måter å få mest mulig ut av Google-annonsekampanjene dine, er denne artikkelen for deg.

Før vi kommer til strategi, la oss først forstå hva Google-annonser er. Google Ads (tidligere kjent som Google AdWords) er en annonseringsplattform for PPC-annonser. Med den riktige strategien kan du generere kvalifisert trafikk, få kontakt med dine målkunder og øke dine salg.

En av plattformens beste aspekter er at den lar deg holde deg innenfor annonsebudsjettet ditt ved å angi at annonsene dine skal holde seg innenfor en viss daglig, ukentlig eller månedlig grense. Du kan også deaktivere annonsene når som helst.

Noen ganger i markedsføring kan det være en utfordring å holde et godt øye med budsjettet. Denne fleksibiliteten gir deg full kontroll over budsjettet ditt.

Det er tydelig at Google-annonser kan skape fantastiske muligheter for din bedrift.

Det eneste spørsmålet her er : Med så mange markedsførere som bruker plattformen, hvordan skiller du deg ut i denne virtuelle mengden? Hvordan lager du de riktige Google-annonsene som viser den rette målgruppen til rett tid?

La oss finne dette ut sammen!

1-Skriv en god overskrift

En god overskrift er nøkkelen til suksess for enhver Google Ads-kampanje. Det er det som vil fange oppmerksomheten til potensielle kunder og motivere dem til å klikke på annonsen din.

Så hvordan skriver du en god overskrift? Overskriften bør være fengende og relevant for målgruppen din for at den skal lykkes. Tittelen skal være kort og konsis, men samtidig skal den også ha en mening bak seg.

Her er noen grunnleggende tips for å skrive sterke overskrifter:

Forstå publikummet ditt. Hvem snakker du til?

Ta med hovedsøkeordet ditt.

Løs et problem publikum står overfor.

Fremhev den største fordelen i overskriften.

Ikke overkompliser ting. Hold ting enkelt.

Ikke vær redd for å legge til litt humor.

2-Annonser salg med begrenset tilbud

Begrensede tilbud er en fin måte å få tjenesten eller produktet ditt i søkelyset. De har vist seg å øke salget med opptil 300 %. Dette er fordi det stimulerer folks konkurranseinstinkter og får dem til å føle at de gjør et kupp.

Hvis du vil bruke begrensede tilbud i Google Ads-kampanjene dine, er det et par ting du må vurdere:

Hva er tilbudet?

Hvor lenge vil det vare?

Hva er budsjettet?

Hvordan vil dette påvirke avkastningen min?

3-Velg riktig kampanjetype for din Google-annonse

Det finnes ulike typer kampanjer du kan kjøre på Google Ads, inkludert søkeannonsekampanjer, videoannonsekampanjer og displaysannonse kampanjer.

Søkeannonsekampanjer

Disse annonsene vises øverst på søkemotorresultatsidene (SERPs).

Hvis noen for eksempel søker etter «barnehagemøbler», er dette hvordan resultatene ser ut:

barnehage mobler ads min

Å lage søkeannonser er flott på grunn av det vi fremhevet tidligere: Plattformen mottar over 3,5 milliarder søk per dag! Dette er det perfekte stedet fordi mange mennesker (inkludert publikummet ditt) allerede søker etter produktene du tilbyr.

Visningsannonsekampanjer

Visningsannonser er en måte å tiltrekke markedet til en bestemt sosial medieplattform, nettside eller andre digitale kanaler til produktet eller din tjeneste.

Den beste måten å gjøre dette på er å finne nettsiden eller merket som passer best til publikum. Displayannonser er gode fordi disse er en vinn-vinn-situasjon for både deg og eieren av nettstedet eller den digitale plattformen.

Nettstedseieren får en avtalt provisjon (vanligvis basert på klikk eller visninger), og du har mulighet til å annonsere foran et publikum som knytter seg til din merkevare.

4-Optimaliser landingssider

Optimalisering av landingssider kan hjelpe deg med å øke antallet konverteringer og redusere fluktfrekvensen. Når du optimaliserer en destinasjonsside for et søkeord som er relevant for virksomheten din og bruker hovedoppfordringen til handling på siden (dvs. «Kjøp nå» eller «Registrer deg»), er det mer sannsynlig at folk konverterer på den siden når de klikk på det

google-annons

5-Optimaliser Google Ads for mobil

Når du lager annonsene dine og kommer opp med kreative Google-annonseringsideer, er det viktig å huske på at mange brukere bruker sine mobil telefoner for søk.

De fleste bruker telefonene sine til søk, og det er fornuftig å ha disse brukerne i bakhodet.

Å optimalisere Google-annonser for mobil er ikke vanskelig.

Komprimer bilder: Du kan komprimere bildene dine ved å bruke verktøy som TinyPNG, JPEGMini eller Imagify.

Sørg for høy lastehastighet: Du bør sørge for at lastehastigheten til nettstedet ditt ikke er mer enn 3 sekunder.

Bruk responsiv design: Sørg for at nettstedet ditt er responsivt for forskjellige skjermstørrelser og at det fungerer bra på mobile enheter også.

Konklusjon

Det krever mye å arbeid når det kommer til ideer for Google-annonsering. Selv om prosessen kan være langvarig, er det absolutt verdt det å se på utviklingen av 25 klikk og konverteringer.

Tipsene ovenfor kan hjelpe deg på rett vei, men ikke glem å A/B-teste annonsene dine for å se hva publikummet ditt reagerer på.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back to top button